|
|
Kakukkfüves édesburgonya
Hozzávalók
kb. 80 dkg édesburgonya, só 4 ev?kanál salátaolaj 1 ev?kanál frissen összevágott vagy egy kiskanálnyi szárított kakukkf? fél mokkáskanál ?rölt bors
Az édesburgonyát jól megmossuk, majd héjában, enyhén sós, forrásban lév? vízben 15 percig f?zzük. Lesz?rjük, h?lni hagyjuk, majd meghámozzuk és csinos kis cikkekre vágjuk. Az olajat a kakukkf?vel meg a borssal összekeverjük, és a félig f?tt zöldséget körbekenjük vele. Ezt ecsettel a legkönnyebb. Megforrósított vasserpeny?ben vagy grill-lapon oldalanként 5-5 percig sütjük, közben a f?szeres olajjal kenegetjük.
Elkészítési id?: 45 perc.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|